Opi sunnittelemaan logo yrityksellesi itse

Olisiko sinusta siistiä osata suunnitella hienoja logoja itse helposti ja nopeasti? Ärsyttääkö sinua, että logon suunnitteleminen maksaa useita satoja tai jopa tuhansia euroja? Opi logon suunnittelun salat helposti verkkokurssin avulla.

Suunnittele oma logo ilman aiempaa kokoemusta

Verkkokurssin avulla opit suunnittelemaan hienoja logoja omaan käyttöösi tai voit vaikka alkaa myymään suunnittelemiasi logoja muille yrittäjille. Käytännönläheisiä opetusvideoita seuraamalla opit suunnitelemaan hienoja logoja!

Verkkokurssin sisältö:

1. Millainen on hyvä logo?

Ensimmäisenä tulet oppimaan mitä asioita sinun on hyvä tietää ennen logon suunnittelun aloittamista, mikä tekee logosta hyvän ja miten välttää pahimmat sudenkuopat suunnittelussa. Tämä on tärkeä ymmärtää, koska logoja käytetään niin monessa eri paikassa ja logon on toimittava hyvin jokaisessa käyttötarkoituksessa.

2. Logon suunnittelu ilmaisella Canva-ohjelmalla

Canva on maksuton kuvien editointi- ja piirrustusohjelma, joka toimii suoraan nettiselaimessa. Verkkokurssilla käytetään tätä ohjelmaa, koska tarkoituksena on suunnitella logo mahdollisimman edullisesti ilman kalliita ohjelmistojen lisenssimaksuja. Näitä oppeja voit käyttää myös jatkossa kaikkien muidenkin kuvien editointiin, mainosten tai vaikka käyntikorttien suunnitteluun.

3. Logon suunnittelu sosiaalisen median profiileita varten

Useimmilla yrityksillä on Facebook, Instagram tai Twitter -sivut ja näille sivuille tarvitaan aina profiilikuva. Verkkokurssin aikana opit suunnittelemaan myös nämä profiilikuvat omaa logoasi hyödyntäen.

4. Logon muokkaaminen sopivaksi sähköistä käyttöä varten

Kaikessa netin yli käytävässä kommunikaatiossa nopeus on aina valttia. Tämän takia on tärkeää, että logon tiedostokoko ei ole liian suuri silloin, kun sitä käytetään sähköpostin allekirjoituksessa, nettisivuilla, sähköisissä lomakkeissa tai mainoskuvissa.

5. Logon eri tiedostoversiot eri käyttötarkoituksia varten

Kurssin ohjeiden avulla opit tekemään logostasi nopeasti kaikki tarvittavat tiedostoversiot (painokelpoinen tiedosto, sähköiseen käyttöön sopiva tiedosto, sosiaaliseen mediaan sopiva tiedosto).

Oletko valmis oppimaan logon suunnittelun helppojen video-ohjeiden avulla?

Verkkokurssin hinta nyt
29 €
(norm. 49 €).

Osta nyt!

Esimerkkejä logoista

yrityksen-logon-suunnittelu

Kokemuksia verkkokurssista

"Kurssin ohjeiden avulla oli helppo aloittaa ja sain suunniteltua kampaamolleni logon alle tunnissa. Mahtava fiilis!"
Piritta J.
Kampaamoyrittäjä
"Erinomaisia vinkkejä! Olen aikaisemmin yrittänyt itse väsätä logoja, mutta eihän siitä ole mitään tullut. Nyt sain kaiken valmiiksi yhdellä kertaa."
Mikko S.
Kuntosaliyrittäjä
"Hyvä kurssi. Edullisesti sain logon suunniteltua yritykselleni. Kiitos tästä!"
Janne K.
Sähköasentaja
"Ihanaa, kun voi itse oppia näitä asioita. Sain tehtyä yritykselleni logon ja tein myös ystävälleni toisen, kun hän aloitti juuri yrittäjänä, eikä hänellä ollut vielä logoa."
Heidi K.
Ompelija
Osta verkkokurssi hintaan 29 € (norm. 49 €).
Tilaa kurssi nyt!