Tarjous voimassa vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Rakenna jatkuvasti kasvava automaattinen asiakasvirta (2 tunnin työllä viikossa).

Kasvata massiivinen asiakasvirta automaattisesti -verkkokurssi on nyt saatavilla rajoitetun ajan.

…tai lue lisää alta.

Tämä on sinulle, jos….

 • Sinusta tuntuu, että uusien asiakkaiden hankkiminen on vaikeaa.
 • Et tykkää kylmäsoitoista, vaan haluat että potentiaaliset asiakkaat ovat mieluummin yhteydessä sinuun.
 • Tuskailet tällä hetkellä yrityksen markkinoinnin kanssa ja siihen menee liikaa rahaa.
 • Haluat oppia tekemään markkinointia itse, ettei sinun tarvitse ostaa markkinointia muilta.
 • Haluat saada enemmän uusia asiakkaita ja tehdä sen aikaisempaa kannattavammin.
 • Haluat kehittää digitaalisen markkinoinnin taitojasi.
 • Haluat saada aikaisempaa parempia tuloksia vähemmällä ajankäytöllä.
 • Haluat olla menestynyt yrittäjä ja saada samalla lisää vapautta elämääsi.

Kasvata massiivinen asiakasvirta automaattisesti -verkkokurssi on kaikenkattava valmennus, jonka avulla teet tehokkaampaa markkinointia käyttämällä siihen vähemmän aikaa sekä uudet asiakkaat virtaavat luoksesi kannattavammin kuin koskaan aikaisemmin.

Mitä mieltä muut asiakkaat ovat?

Tässä verkkovalmennuksessa…

Supertehokkaat strategiat sekä ammattilaisten käyttämät tekniikat

Opit hyödyntämään supertehokkaita markkinointistrategioita ja huippuammattilaisten käyttämiä kikkoja, joiden avulla saat jokaisen euron tuottamaan enemmän.

Liidikone, joka vetää asiakkaita puoleensa magneetin lailla.

Rakennat itsellesi tuottavan liidikoneen, joka vetää automaattisesti puoleensa asiakkaita magneetin lailla ja samalla tuottaa yrityksellesi lisää myyntiä joka kuukausi.

Hallitset tärkeimmät markkinointikanavat

Opit toteuttamaan kannattavaa markkinointia jokaisessa tärkeässä digitaalisen markkinoinnin kanavassa.

Saat lisää myyntiä, ilman tyrkyttämistä

Löydät yrityksellesi parhaiten sopivat tavat saada lisää myyntiä ilman, että sinun tarvitsee myydä ja tyrkyttää asiakkaille yhtään mitään.

Kuka minä olen?

Lifestyle-yrittäjä Ville Kinanen uima-altaalla

Olen lifestyle-yrittäjä, markkinointitoimiston perustaja ja pääomistaja sekä entinen verkkokauppias. Minulla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja viimeiset viisi vuotta olen auttanut yrityksiä kasvamaan sekä parantamaan kannattavuutta fiksumman digitaalisen markkinoinnin avulla. 

Nyt haluan jakaa tietoni ja osaamiseni eteenpäin. Erityisesti haluan auttaa pieniä ja keskisuuria suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja voittamaan ulkomaiset kilpailijat meidän kotimarkkinassa!

Kasvata massiivinen asiakasvirta automaattisesti -kurssi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

1. Mitä sinun täytyy ymmärtää ennen kuin asiakkaat virtaavat luoksesi automaattisesti?

Millaisia tuloksia voit saavuttaa? Kuinka paljon yksi uusi asiakas tuottaa sinulle? Miten voit saada enemmän asiakkaita vähemmällä työllä ja helpommin? Mitkä asiat rajoittavat sinua onnistumasta? Saat näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastauksen tästä osiosta.

2. Oikeaoppinen tulosten seuraaminen ja analytiikka

Google Analyticsin asennus ja tehokas käyttö. Konversioseurannan oikeaoppinen asennus, automaattisten raporttien suunnittelu ja tilaaminen omaan sähköpostiin. Koko digimarkkinoinnin tuoton mittaaminen ja laskeminen. 

3. Google-mainonta 30 minuutin työllä viikossa

Markkinointitoimistotasoisen mainonnan tekeminen alle 30 minuutissa/viikko. Kampanjoiden, mainosryhmien, mainosten ja avainsanojen suunnittelu sekä optimointi. Mainonnan jatkuva kehittäminen, budjetin jakaminen tehokkaasti ja tulosten maksimointi. 

4. Facebook-mainonta alle tunnin työllä viikossa

Opit suunnittelemaan houkuttelevia mainoksia ja kohdistamaan ne potentiaalisille asiakkaillesi. Business Managerin tehokas käyttö, tarvittavien seurantapikseleiden asennus, sopivimpien kohderyhmien etsiminen ja valinta. Kampanjoiden rakentaminen, mainoskuvien muokkaaminen ja kiinnostavien mainostekstien tuottaminen. Facebook- ja Instagram-markkinoinnin optimointi ja kannattava skaalaaminen.

5. Hakukoneoptimointi 30 minuutin työllä viikossa

Opi saamaan uusia asiakkaita tasaisena virtana ilman mainontaan käytettävää rahaa. Parhaiden hakusanojen valinta ja analysointi, sivujen ja sisältöjen tehokas hakukoneoptimointi, sivun latausnopeuden optimointi ilman koodaamista ja Google-optimoinnin toteuttaminen kilpailijoitasi paremmin. 

6. Pienyrittäjän markkinointi: alle 150 € budjetilla/kk

Miten toteuttaa ja aloittaa kannattava markkinointi pienellä kuukausibudjetilla? Miten jakaa budjetti eri kanaviin ja mistä kannattaa aloittaa? Kaikenkattavat ohjeet uusien asiakkaiden hankkimiseen minimaalisella budjetilla. 

7. Menestyvän markkinoijan viikko-ohjelma

Saat käyttöösi digimarkkinoinnin huippuammattilaisen suunnitteleman viikko-ohjelman, jota noudattamalla saat markkinointisi kukoistamaan nykyisestä tilanteestasi riippumatta. Viikko-ohjelmassa vaihtoehdot eri kokoisille kuukausibudjeteille.

Kuinka paljon tämä verkkokoulutus maksaa?

Minulla oli aikaisemmin suunnitelmana tehdä pienryhmävalmennus, jossa opetan nämä samat asiat workshopin muodossa. Koulutus olisi ollut 2-3 päivän mittainen ja sen hinnan olisi pitänyt olla vähintään 1990 € osallistujaa kohden, koska nämä asiat jotka opetan ovat todella arvokkaita ja hyödyllisiä. 

Itse asiassa olen kouluttanut Google Ads ja Facebook-mainontaa henkilökohtaisen valmennuksen muodossa. Yhden osa-alueen kustannus asiakkaille on ollut 1500 €, eli tämän kokonaisuuden hinta yksilövalmennuksena olisi ollut yli 5000 €

Koska haluan opettaa tämän mahdollisimman monelle, niin minulla ei riitä aika pitää pienryhmävalmennuksia riittävän monta, joten tämän verkkovalmennuksen avulla voin opettaa nämä tiedot ja taidot useammalle.

Toki hinta on myös edullisempi, koska minun ei tarvitse erikseen maksaa koulutustiloista ja voin kouluttaa useampia samanaikaisesti. 

Hinta ei siis ole 5000 €…

…eikä edes 1990 €

Verkkokurssin hinta on:

697 €

nyt vain 397 €
(alv. 0 %)

Kaupan päälle ilmaiseksi vielä nämä bonukset!

BONUS 1: Facebook-markkinoinnin parhaiten toimivat kampanjat (arvo 297 €)

Saat käyttöösi Suomessa ja suomalaisilla testatut ja parhaiten toimivat Facebook-markkinoinnin kampanjat. Voit ottaa mallia suoraan näistä mallikampanjoista tai rakentaa niiden pohjalta omia versioita. Yhdellä näistä kampanjoista on tehty yli 50 000 € myyntiä yhden kuukauden aikana todella hyvällä tuottosuhteella.

BONUS 2: Sähköpostimarkkinoinnin salaisuudet (arvo 297 €)

Haluatko oppia tietämään, millaiset sähköpostit toimivat kuin häkä tällä hetkellä? Tulet oppimaan sähköpostimarkkinoinnin salaisuudet, joiden avulla parannat sähköpostiesi avausprosenttia sekä klikkausprosenttia merkittävästi. Lisäksi saat käyttöösi mallipohjan, jota voit käyttää apuna, kun suunnittelet asiakassähköposteja ja markkinointiviestejä.

BONUS 3: Pääsy mukaan suljettuun Mastermind-ryhmään (arvo 900 €)

Olet varmaan kuullut sanonnan: "olet viiden lähimmän ihmisen summa". Jos ympäröit itsesi samanhenkisillä henkilöillä, jotka haluavat myös saavuttaa samoja tavoitteita kuin sinä, niin se tulee vaikuttamaan myös sinun tuloksiin positiivisella tavalla. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, vinkkejä ja inspiraatiota, että saavuttaisit tavoitteesi nopeammin ja suuremmin.

BONUS 4: Henkilökohtainen 60 min mentorointi (arvo 397 €)

Uskotko, että saat parempia tuloksia aikaiseksi, jos sinulla on mentori joka on onnistunut tekemään samat asiat onnistuneesti jo monta kertaa. Voit valita sinun liiketoimintaasi liittyen aiheen, jossa haluat saada sparrausta ja autan sinua pääsemään haasteiden yli 60 minuutin sparrauksessa. Tämä mentorointi järjestetään videopuheluna ja sovitaan molempien aikatauluun sopivalle ajankohdalle.

Maksa kaikki kerralla tai pienemmissä osissa…

Maksu kerralla

397 € (alv. 0 %)
 • Pääsy verkkokoulutukseen 1 vuoden ajan.
 • Neljä upeaa bonusta, arvo 1844 €.
 • Maksu verkkopankilla tai luottokortilla.

Maksu kolmessa osassa

149 €/kk (alv. 0 %)
 • Pääsy verkkokoulutukseen 1 vuoden ajan.
 • Neljä upeaa bonusta, arvo 1844 €.
 • Laskutus 3:ssa erässä.

Kaikki tarvittavat tiedot ja taidot sekä tuki,
mitä tarvitset massiivisen ja
automaattisen asiakasvirran rakentamiseen ja kasvattamiseen.

110% rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Jos et saa tuloksia kurssin oppien avulla, niin palautan sinulle kaikki rahat ja 10 % vielä niiden lisäksi. Ehtona on se, että sinun on täytynyt käydä verkkokoulutus kokonaan läpi ja näyttää, että olet vienyt asiat käytäntöön ilman tuloksia. 

Kuka voi osallistua tähän koulutukseen?

Minulla on kolme yksinkertaista kriteeriä osallistujille:

 1. Yrityksesi tuote tai palvelu on sellainen, jolle on oikeasti tarvetta.
 2. Jos opetan sinulle arvokasta tietoa markkinoinnista ja myynnistä, niin viet asiat käytäntöön, eli saat asioita tehdyksi.
 3. Olet valmis ottamaan 100 % vastuun ja olet sitoutunut ja motivoitunut tekemään tarvittavan määrän työtä. 

Jos vastasit kyllä kaikkiin kolmeen kohtaan, niin olet tervetullut kurssille!

Tule mukaan Kasvata massiivinen asiakasvirta automaattisesti -verkkokurssille edulliseen hintaan:

697 €

nyt vain 397 €
(alv. 0 %)

Ideoita ja vinkkejä, joita ei olla aikaisemmin julkaistu

Yli 50 koulutusvideota, joita on helppo seurata

Yksityiskohtaiset ja käytännölliset ohjeet