Opi tekemään nettibisnestä
-verkkovalmennus

Mitä opit tällä verkkokursilla?

Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssilla opetan sinulle omasta mielestäni parhaat tavat tehdä lisätuloja netissä juuri tällä hetkellä. 

Olen itse tehnyt useita erilaisiä nettibisneksiä viimeisen 10 vuoden ajan ja nyt minun on aika jakaa nämä opit ja strategiat sinulle, joka haluat rakentaa itsellesi sivutoimisen lisätulon verkkoon.

Lifestyle-yrittäjä Ville Kinanen uima-altaalla

“Nettibisnes on tuonut minulle valtavasti vapauksia ja mahdollisuuksia ja nyt haluan jakaa tätä tietoa eteenpäin ja avata sinulle oven tähän rajattomien mahdollisuuksien maailmaan!”

Opi 5 parasta tapaa tehdä nettibisnestä

Haluatko tietää mitkä ovat juuri tämän hetken parhaat tavat tehdä nettibisnestä? Olen viime vuosien aikana pystyttänyt useita eri bisneksiä nettiin ja haluan paljastaa sinulle minun mielestäni parhaat tavat rakentaa itselleen automaattinen lisätulo nettiin! 

Millainen on hyvä nettibisnes?

  • Pystyt rakentamaan ja pyörittämään sitä alle 5 tunnin työllä viikossa.
  • Se tuottaa sinulle tuloa myös silloin kun sinä nukut.
  • Voit tehdä töitä paikkariippumattomasti ja juuri silloin kun sinä haluat.
  • Se on suunniteltu niin, että voit myydä sen, jos haluat luopua siitä.
  • Sillä voi tienata enemmän kuin palkkatöissä osa-aikaisella työmäärällä.
  • Ei vaadi alkuopääomaa, eli kuka tahansa pystyy aloittamaan.
  • Ei taloudellista riskiä. Voit korkeintaan hävitä siihen käyttämäsi ajan.
  • Helposti toteutettava ja toistettava idea, joka ei vaadi erityisosaamista.

Tulet oppimaan kuinka voit rakentaa oman nettibisneksen (5 eri tapaa), joka täyttää yllä olevat kriteerit. Nyt sinulla on mahdollista tehdä itsellesi tulonlähde, joka tuottaa sinulle lisäansioita automaattisesti.  

Verkkokurssi on saatavilla nyt erikoishintaan:

29 € (norm. 97 €)

Mitä verkkokurssi sisältää?

1. Opi tekemään rahaa netissä (5 eri vaihtoehtoa)

Paljastan sinulle minun mielestäni 5 parasta tapaa rakentaa nettibisnes juuri nyt. Nämä ovat asioita, joita itsekin rakennan parhaillaan. Näissä riittää potentiaalia kaikille halukkaille, eikä tienausmahdollisuudet tule koskaan loppumaan. 

2. Netissä menestymiseen tarvittavat taidot

Mitä sinun tarvitsee oppia, että pystyt rakentamaan tuottavan nettibisneksen. Opetan sinulle kaiken, eli sinun ei tarvitse osata mitään entuudestaan. Jos osaat käyttää sähköpostia, Wordia ja Facebookia, niin sinulla on riittävät lähtötaidot! 

3. Näin tienaat freelancerina netissä

Opetan sinulle eri ansaintamalleja ja ideoita, miten voit ansaita lisätuloja netissä lähes välittömästi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, koska nämä nerokkaat ideat ovat sellaisia, joita pystyt hyödyntämään ilman aiempaa kokemusta.

4. Näin tienaat suosittelubisneksellä

Opetan sinulle miten pystyt tienaamaan suosittelemalla muiden tuotteita tai palveluita. Voit tehdä tämän omalla nimelläsi ja kasvattaa itsellesi fanijoukkoa tai voit tehdä tämän myös täysin nimettömänä. Opetan sinulle molemmat vaihtoehdot, mutta valinta on täysin sinun! 

5. Näin tienaat verkkokurssibisneksellä

Kerron miten voit rakentaa itsellesi oman verkkokurssin ja myydä sitä helposti netissä. Jos et halua esiintyä videolla, niin opetan sinulle eri vaihtoehtoja, miten voit tienata toisten tekemillä verkkokursseilla tai tehdä oman kurssin ilman, että itse esiinnyt siinä. 

6. Salainen tapa tienata netissä (ohituskaista)

Kerron myös salaisen tavan tehdä nettibisnestä. Käytän tästä nimitystä “ohituskaista”, koska rakensin sillä itselleni yli 500 €/kk tuottavan nettibisneksen alle kuukaudessa. Tämä vaatii hieman enemmän sitoutumista ja opiskelua, mutta myös palkkiotkin tulevat nopeammin ja ovat myös usein isompia. 

Bonus: Nettisivujen rakentaminen

Näin rakennat omat kotisivut, joilla teet bisnestä netissä. Näiden viiden videon avulla perustat itsellesi omat nettisivut ja rakennat niistä tyylikkäät ja houkuttelevat.

Tietoa verkkokurssin kouluttajasta

Ville on taitava nettibisneshakkeri

Moikka!

Tällä hetkellä saatat miettiä, että miksi ihmeessä minun kannattaisi kuunnella Villeä? Onko hän oikeasti hyvä näissä asioissa? Ajattelin kertoa itsestäni ja historiastani, niin saat paremman kuvan siitä millainen mies saattaa ilmestyä ruudulle kouluttamaan sinua. 

Aloitin nettibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston. Täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä puraisi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri passiivista tuloa tuottavia nettisivuja. Yhden niistä möin viime vuonna 15 000 € hintaan. 

Tämän lisäksi olen auttanut muita yrityksiä nettimarkkinoinnissa ja yksi asiakkaani on onnistunut myymään verkkokurssia yli 100 000 eurolla alle viikossa. 

Osta verkkokurssi nyt alennettuun hintaan!

29 € (norm. 97 €)

Jos painat yläpuolella olevaa vihreää nappia, niin elämäsi ei tule olemaan enää entisellään, vaan mielenkiintoisia ja positiivisia asioita alkaa tapahtumaan.

Nähdään kurssilla!

nimmari