Verkkokurssin markkinointi –
maksat vain tuloksista

Haluatko löytää kumppanin, jonka kanssa saat verkkokurssisi myynnin kasvuun kannattavasti ja riskittömästi? Lue tästä mahdollisuudesta lisää tältä sivulta.

Riskitön tapa tehdä markkinointia?

Tosin kuin useimmat markkinointitoimistot tarjoan markkinointipalveluita provisiopohjaisesti. Et maksa tunneista, mainosnäytöistä, klikkauksista vaan ainoastaan siitä, kun kannattavaa myyntiä on syntynyt. Eli silloin, kun sinulla kilisee kassassa, niin silloin minäkin olen oikeutettu korvaukseen. 

“Iso kiitos, Ville, kun autoit meitä aloittamaan matkan kurssin mainonnan kanssa! Sinun ansiostasi saimme silmät auki sille, että liiketoimintamahdollisuus oli isompi kuin luulimme.”

Ville Kinanen

Vaihe 1: Uusien mainoskampanjoiden suunnittelu

Mietin, suunnittelen ja toteutan sinulle kaikki tarvittavat mainoskampanjat Facebookiin, Instagramiin, Google Ads:iin ja YouTubeen ilman että sinun tarvitsee stressata näistä asioista. Editoin myös kaikki mainoskuvat ja tekstitän tarvittaessa myös mainosvideotkin. Tämän jälkeen alan pyörittämään mainontaa rakentamani tehosysteemin avulla.

Vaihe 2: Markkinoinnin kehittäminen ja myyntiputken optimointi

Kun mainoskampanjat ovat julkaistu niin alan testaamaan, mitkä mainoskuvat ja -tekstit toimivat parhaiten ja optimoin kampanjan budjettia niin, että markkinointi on mahdollisimman kannattavaa ja kasvatan kurssimyyntiä jatkuvasti. Lisäksi joko muokkaan itse tai ehdotan korjauksia myyntisivulle ja kehitän sen toimivuutta.

Vaihe 3: Tulosten analysointi ja markkinoinnin skaalaaminen

Kun testatut ja optimoidut kampanjat tuottavat voittoa hyvällä suhteella, niin alan kasvattamaan mainosbudjettia koko ajan suuremmaksi ja suuremmaksi. Tarkkailen jatkuvasti kannattavuutta ja kehitän markkinointia niin, että molemmat osapuolet voittavat!

Miten provisio määräytyy?

Tämä on helpointa näyttää esimerkin avulla. Alla on kuva esimerkkitilanteesta, jossa verkkokursseja on myyty 5000 eurolla. Tämä voi kuvata esimerkiksi kuukausi-, viikko- tai päivämyyntiä riippuen myytävästä verkkokurssista ja potentiaalisten asiakkaiden määrästä. 

markkinoinnin provisiomalli

* Provisio on suuntaa-antava ja se sovitaan tapauskohtaisesti. Useimmissa tapauksissa provisio on 30-40 % saavutetusta nettomyynnistä. 

Millaisia tuloksia markkinoinnilla voidaan saavuttaa?

Tuloksia on mahdotonta ennustaa ja siihen vaikuttaa monia asia kuten: potentiaalisen asiakaskunnan suuruus, verkkokurssin hinta, myyntisivun rakenne ja sisällöt, markkinointikanava sekä -tapa. Alla kuitenkin esimerkkejä aikaisemmista tuloksista, joita olen onnistunut saamaan asiakkailleni.

#1 Huonosti myyvän verkkokurssin markkinoinnin kehittäminen

* Todellinen myyntimäärä oli 520 euron mainosbudjetilla 112 myytyä verkkokurssia alle kahdessa viikossa ja myyntiä kertyi yhteensä 3248 €. 

#2 Verkkokurssimyyntiä yli 100 000 eurolla viikossa

100 000 euroa myyntiä viikossa

#3 Päivässä yli 8000 € myyntiä ilman maksettua mainontaa

* Tämä merkittävä 8000 euron päivämyynti tehtiin yhden sähköpostin ja Facebook-julkaisun avulla. 

Haluatko kasvattaa verkkokurssin myyntiä yhteistyössä kanssani?

Jos haluat keskustella tarkemmin mahdollisesta yhteistyöstä, niin jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä.